semoga berbahagia mendapat rahmat

limpah kurnia Tuhan yg Esa..........

25 June 2011

Menara orkid, 47-18-08...

Waahhh no. rumah macam misteri hahaa… macam blok 404, hahaha cite hantu… hesshhhh, melalut pulak… jp miza!! Ade x vaksin utk hilangkan ingatan hahaha… alaaa 2 tahun dah ni, tp terngiang2 lg la menara orkid… kihhh3… ehhh ape kabo ek penghuni2  471808?? Hihi,,, bukan xnak contact tp tp tp biarlah rahsia… wha3… cehh gedix pulak … proooottt… ramadhan da nak dekat, lg laaa buat org teringat2 sobbb3… hehee… ehhh sape kejut korang bangun sahur bulan puasa tahun lepas? Sape orang first bangun dulu? Sape yg mandi last? Korang tidur kat luar lg ke? Hahahaaa... sape tido sebelah ziqah? Waahhhh mesti sekarang da berubah… segala2nya da berubah… ntah2 korang da pindah rumah lain? Ajis cakap korang kene dok kat kampung baru? Ishhh xtau la… lame x contact… mesti bakal2 nurse 471808 semakin bz… ceehhh! Weehhh, jiran2 yg sound kite dulu da pindah ke, hahaahah
tun teringat ;
 daftar kat pusrawi (sekarang da lain kot) 1. 7. 2009 hari rabu bersama hamiza raus
 teringat bulan puasa sahur dan buka puasa same2, masing2 malas nak masak utk sahur hahaaa
teringat p smyg terawih bersama yana, miza, zati, ziqa, nisa, x lupe juga miza yg berkace mate tu… hahaaa… yg rajin smyg terawih sampai witir yana laa, waaahhh! Yana terbaik, tun witir awal hahaha
teringat p bazaar, ade 1 gerai tu “bang masuk bang, nasi kawah ade, nasi potpet potpet ade” kemain lg berniaga hahaa
teringat buka puasa kat wad
teringat la smyg jemaah same2, imam kite miza raus, yeeaahhh!! Hahaha
teringat bacaan quran, suare sayup yana n nisa dlm bilik kosong tu
teringat bace yasin ramai2
teringat cerita2 anak ikan dari nisa! Hahahaa
teringat masakan mak zati n yana! Hihihih, sgt sedap!
teringat soalan2 berkaitan exam dari miza
teringat ziqa yg rajin menyapu sambil membebel2 kat ema n miza n zati hahahaaa
teringat p rumah yana! Mak yana memang power memasak… hehee
teringat p rumah farah! Mak farah memang best!
teringat p rumah ika! Mak ika sgt sporting!
teringat p rumah aziz! Aziz yg poyooossss, ajak makan sekali xmau, pemalu konon hahaa… masakan mak aziz juga hebat!
teringat alarm zati ‘that’s why (u go away)’ hahaa
teringat p beli tiket balik kampung  dgn miza
teringat masak nasi goreng yg sangat sempoi hahahaa, xsedap pon telan jugak
teringat cerita n muka cuak atifah time rumah masuk perompak hahaahaa
teringat aziz datang menara orkid bg barang peah, aini adik aziz cute! Abg die weekkk muntah hijau hahah (gurau)
teringat balik melaka bersama miza pada malam raya, takbir raya kuar pulak syahdu betolll hahaaa
teringat kak selvi n kak kommati yg saaangat baik hati hehhee
teringat kak norlis yg ramah, kak syikin, kak lola, kak ape ek yg putih2 tu yg selalu dgn kak selvi (da lupe name hihi), akak yg muke mcm faizal tahir tu, kak dila, kak pe g ek, ingat muke x ingat name hahaha
teringat pn Roy,ustazah sharifah, miss Hida, lect psikologi n lect2 lain
teringat afifi, kak azie, nyimas Tania imaningseh (betol x ni eja name dak tania hahaa kemain panjang n unik), miza adnan, nana, atifah, farah, ika, kak lijah, ummi, sape lg ek, ishhhh xboleh nak ingat hahaa, haaaa syira, mimi, azie, nabilah, kak min, kak efi, farhana, ana, basyarul, mariano, sape lg name budak laki nih, aaaa aiman, mustaqim, fawwaz, fakri, zul, mat, naim dan lainn2 hahaha
teringat miza terpijak kucing hihihiih, boleh jd isu
teringat kat hospital pusrawi
teringat ambik report dari staff nurse (terpinga2 x paham hahaa)
teringat CI (clinical instructors) pn Ramlah, pn rosnah, pn safa dan lain2
teringat minggu exam, bangun awal pagi study dgn miza
teringat exam, paper AnP yg agak rumit hahaa
teringat tgk result yg hampeh, tp result final best hahahaaa
teringat ketidaksabaran utk pulang ke kampung, cuti seminggu…
teringat hari jumaat balik melaka bersama miza, miza turun alor gajah dulu tinggal tun sorang2, uwwaaa time ni cuak gile
teringat sampai sg udang malam, abah ambik kat simpang naik motor, muka abah sgt lain, hampir x kenal (mungkin petanda abah nak p, p utk selamanya)
teringat hari sabtu keluar dgn miza, fida n peah p sekolah kan kalau x silap
teringat malam tu balik kampung
teringat kat hospital n bla bla blaa….
Dari sini tun xpat nak sambung stdy lg, dan tun jauuuuuuuuh dari miza yana zati ziqa n nisa hehee… alaaa kat sini x sama situasi mcm kat menara orkid, xbest wha10000, biarpun kite x contact tp tun sentiasa ingat korang, kalau nak jumpa tu x payahlah, malu wha10000 nak send msj kat miza pon malu kihh3, gedix 2 memang gedix r kan, tp serius kekok! Hahaaa… so, biar la camni… prrooottt

2 comments:

Fida Ezzani said...

awat malu, kekok? gedik hang no.. haha. n yg lain2 tu.. em, semuanya ada hikmah kan.. kite sdr atau x je.. :)

Fida Ezzani said...

huhhhh!!!! bangge aku!!! budak KUIM !!!!!! hahaahha