semoga berbahagia mendapat rahmat

limpah kurnia Tuhan yg Esa..........

15 August 2011

nak update blog je

memandangkan ramai peminat menunggu cite terbaru dari blog tun nih chheewaaahhh sehingga menghantar sms berulang kali bertanyakan soalan yg hampir sama 'da update blog belum?' dan ade yg bergaduh demi tun nihhh! peerrgghhhhhhhhhhh hahahahahaa so terpakse lah tun buat cite (walaupun xde cite, ketandusan idea hahaha) bg menjage setiap hati peminat yg tersayang wha10000...


opie n the gengssss kan da ade rumah baru tauu

1 meja ni dorang yg kuasai! cissss


anak oyen pon da besar



cici
*oyen pregnnt lg, arggghhhhh!! stresss

ayu da tukar nset baru
hehehheeee,,, snap pic jap... muke awex2 utara xbleh blah hahaa


 
anak2 buah pon suara da matang



budak rumet pon da kurus (bulan ramadhan la katekan) kihhh3

pandangan sisi dari kanan

pandangan sisi dari kiri hahaaha

baju raya pon da dapat, budak rumet bg, tq nad, mmmuuahh3 hahaaa

tp baju (baju tido) ni boleh dipakai malam raya sahaja hahahaa
*ehhh! abg zombrie! (patung zombie tu, sofiah yg bg, tq! hahaha)

okehhh, sampai sini je nak cite,,,, hehehhee

No comments: