semoga berbahagia mendapat rahmat

limpah kurnia Tuhan yg Esa..........

17 January 2012

keseorangan... sobbb3

korang pernah tak di tinggal sorang2? uuwaaaa... sedih lak ai.. hahaa... over je! tggl tun seorang je melekat kat melaka lg,,, yg lain2 da bersepah2,,, ain kat johor, adik kat kedah, isma kat perak,,, wwoooo...

sedihnyo raso ambo hidup sore diri
umur sudoh tua tp tak kahwen lg... 

hahaaa,, atas tu lagu halim yazid.... huhhhh, lamo jugak la duduk melaka ni sorang2, segala masalah2 pon mintak tolong org (sofiah)... hehe...bilo ntah rumah sendiri api nak menyalo, hujung minggu yo merayau rumah sofiah keh3... da 2 bulan agaknya tun tak tidur rumah sendiri, tggl cici dgn oyen je lah nak jaga rumah pon... hahhaa... maso2 gini la teringat mak ayah sumo tuh... haisshh..

walaupon tun jauh di melako, tp tetap kena "pau" dgn mereka2 nih... 

'dekmah, topup aku, nnt bayar' kata ain
'dekmah, urgent nih, takde kredit, topup rm 10 (demand betol)' kata kakak
'dekmah topup la aku, kedai topup jauh' kata adik
'dekmah, belanja abg topup' kata abang

huhhh, igt tun ni tokey topup ke, kwg asam betol... hehee... raya cina ni nak p perak yahooooo, nak makan buah banyak3! nyummm3...

sepanjang family tun jauh ni, yg banyak tolong tun, kawan tun laaa sofiah namenye... hehee... kat kolej pula kawan tun name syaz... hari minggu je tun balik rumah sofiah, ade mase je p jalan2 dan tak lupa beli cool blog,,, syooookk!! letak pearl banyak2... 4 kali pearl semuanya rm 4.90... hhaahaha...

tun nak ucapkan terima kasih banyak2 buat kawan2 tun yg banyak menolong tun.. hehe...
adik ckp, org yg pernah dekat dgn tun major body 'up' hahahah kelakar je...

No comments: