semoga berbahagia mendapat rahmat

limpah kurnia Tuhan yg Esa..........

17 January 2014

azab Allah lg keras

berkenaan dgn tajuk, ye, azab Allah lebih keras, aku xberdaya nak balas, aku pasti Allah akan bg se das..
aku puas kau pon puas !

Bg entri kali ni, aku menaip penuh emosi, bukan aku x pandai control emosi dalam ujian Allah bg kali ni tp aku dah x tertanggung lg,, setiap hari, pg petang siang mlm aku terpaksa menghadapi situasi ni.. aku blh agak da cecah beratus org masuk no aku, semuanya berunsurkan seks, x gila kau !! call, msj, watsap, aku baru bt wechat, mereka blh detect dr situ, ya Allah...........


Mereka ggu tido aku, mereka ggu akal, emosi, rutin seharian, hubungan aku dgn org lain kerana aku bersangka buruk pada sesetengah org, aku syak yg bukan2, sampai bila aku nak jd mcm ni.. dari bulan 7 lg sampai sekarang aku kena menghadapi si penggatal2 tu.. ya Allah............

Dah pelbagai ragam org aku hadapi, ada yg x paham bahasa *ramai jugak, aku da kata ada org masukkan no aku dlm web, mlm tu dia cari lg, esok lusa dan ntah ntah sampai skrg dia pas pas no aku kat org lain.. sbb ada je no lain masuk dia kata kwn dia yg bg.. ya Allah..................



Ada yg msj terus minta seks, aku balas msj Allahuakbar, so dia minta maaf, bagus dia paham.. setiap hari wehhh.. sebelum aku tido, semasa tido, dan slps bangun tido pon aku terima pggilan dari semua tu.. ya Allah.... beraattttt dugaan Mu... berkenaan dgn hati, Engkau tahu gundah gulananya hati ni, remuknya, resahnya, gelisahnya hati hambaMu ini.. ya Allah, sesungguhnya Kau lebih mengetahui di atas semua yang berlaku ni.... aku redha dgn ujianMu, tp aku x redha si celaka yg masukkan no aku.. aku sayangggg no ni, da berapa tahun guna, kenangan dgn abah dulu, dgn bngcik, niny masih terasa walaupon kami x contct.. kenangan dgn first love, kwn2 dr sekolah, pihak2 penting berurusan dgn no ni, semua dr no max ni, kalau no ni x bermakna bg aku, aku pon x heran nak update blog ni kisahkan hal kau celaka.. juga no cel aku... celaka sungguh kau wahai celaka... kau yg hambat semua ni, aku terpaksa tukar no lain.. kau memang celaka !! hari ni kau yg punya tp x selamanya hari hari kau












*sebahagian gambar yg rajin aku nak screen shot sbgai bukti.. so  kisah dlm blog aku ni adlh kisah benar



Mcm2 lg situasi yg terpaksa aku telan, sehinggakan aku x mampu nak muntahkan lg melalui penceritaan, aku nak mengadu pd manusia ahhh terlalu rumit, jd.aku kerap mengadu pd Allah..

Berhari hari aku ber berdoa pd yg Kuasa, dan berapa titis air mata aku jatuh tanpa rela utk hal2 ni, aku x redha.. kadang2 tu sampai nak jwb call mereka aku sendiri yg tahan air mata...



Wahai si celaka yg masukkan no aku dalam pelbagai web.. aku x redha dgn semua ni... aku x redha.. aku x maafkan kau sehingga kau mati, melainkan hati aku terbuka nak maafkan kau bila kau sendiri minta ampun dari aku.. kau tahu wahai si celaka yg buat aniaya pd aku, ianya menggambarkan  betapa beraaaaattt aku tanggung semua selama ni dari bulan 7 tahun lepas berbanding selama aku bersabar dlm beberapa tahun kehilangan mak ayah... 


*sebelum no. aku jd fitnah, eloklah aku sendiri yg bgtau hal sebenar.. byk lg web web lain, aku da muak search no sendiri yg tercemar ni.. yg ni pon si penggatal yg tolong screen shotkan.. aku agak si celaka ni penggemar seks.. blog2 lucah pon dia ltk no aku.. nafsu kuda betul.. 



 

 

*patot la org msj tanya aku laki ke perempuan, hawau betol si celaka ni


Aku faham wahai pembaca blog aku yg budiman, di benak kamu semua sedangkan Nabi ampunkan umatnya, inikan aku manusia yg serba serbi kekurangan yg  x nak maafkan org... ohh aku lemah, aku da xmampu utk menahan kesabaran ni lg, dan kemaafan tu hak peribadi.. bukan aku x  terpikir utk maafkan si celaka itu, tp kesalahannya berulang2.. aku yg cek sendiri web celaka itu post pelbagai nama dan berlainan masa tp no aku !! aku paham wahai pembaca blog sekalian apa yg kalian ingin sampaikan, hati akan  tenang bila memaafkan.. ye aku sudah cuba juga utk itu,, aku xmampu, aku nak maafkan tanpa aku pasti siapa si celaka itu ?? aku mungkin tergolong dlm org yg dianiaya dan aku mendapat keistimewaan dr Allah juga.. sekiranya kau ingin merasa situasi aku, upah smone masukkan no kau dlm web dan hadapi setiap pggilan dr pelbagai ragam manusia, msj, terima gambar lucah baru kau simpulkan keadaan aku dan layak utk berkata2 tentang masalah berat yg aku tanggung  1 ni... lepas tu pasti org2 sekitar kau terima tempias dr kemarahan / emosi kau..

selama dr bulan 7 tahun lepas tu, hal2 yg aku tempuh x seberat ni, aku sambung belajar tanpa restu keluarga, aku sesak *mulakan hidup baru di seremban, masalah duit, masalah dgn hsmet, masalah rindu aku pada keluarga, masalah dgn urusan ptptn sampai skrg masih tersangkut lg, masalah nak convo kuim, masalah hati, masalah susahnyaaa hati ni, dll masalah lg semua aku tanggung dan dpt handle sendiri.. tp 1 je masalah ni aku x dpt nak control lg... ianya terlaluuuuu teruk bg aku wahai si celaka.. kau pon tahu ape azabnya kan kalau menganiaya org ni, kau tunggu.. Allah tu Maha ADIL...

Setiap kali aku nak exam, kau update no aku dalam pelbagai web berunsurkan seks.. aku x redha.. sungguh aku X REDHA dgn perlakuan kau ni.. hari ni kau masih blh lg goyang kaki, mana tahu esok lusa kau xde kaki utk digoyang2kan lg.. agak keras doa ku ni.. sekeras hati kau bt aku mcm ni.. sampai hati.. semoga kau juga akan merasakan situasi seperti aku suatu hari nanti... aku tahu kau budak kls aku juga, aku syak tp aku xberminat nak menuduh... aku ada slh dgn kau ke celaka ? bt masa ni aku pendiam dlm kls tu, jwb soalan org tanya, bg tiru lab report, hanya berminat utk bercakap, bergurau, beraktiviti dgn org semeja dgn aku.. ape yg xkena dgn kau ! aku da cuba hadirkan komunikasi yg baik supaya kau insaf x mengupdate no aku lg, tp sia2 belaka.. haihhh.. ntah2 aku slh org, tp manusia kan ada naluri.. manusia blh terima aura negatif or positif dr manusia lain !

sebelum terlambat dan sebelum berlaku perkara2 yg x diingini, semoga Allah bg hidayah pd kau baca blog aku ni dan doakan semoga terbuka pintu hati aku utk maafkan kau... ameen... *ikhlas doa dr aku utk kau celaka..

org yg berilmu kata, nak buat sesuatu pikirkan akhirat.. pikirkan kesudahan hidup kita sblm bt sesuatu tu.. oleh yg demikian aku menulis dlm blog utk keterangan yg sebenar buat fmlyku.. bila aku menghadap Ilahi nnt, mereka x delah terkejut terbaca msj2 yg x berguna itu.. aku xde masa utk jelaskan panjang lebar mslh2 ku ini pd mereka kerana mereka juga ada mslh sendiri jd kenapa perlu aku bebankan lg...

sekian...

see, da nak masuk suboh pon ada lg yg masuk no.. wajib kawen nih, parah